Vážení zákazníci, náš internetový obchod bude od 21. prosince uzavřen, naposledy expedujeme 20. 12., objednávky přijímáme i nadále, ale k expedici dojde až 6. ledna. Přejeme Vám hezké Vánoce.

Expres Menu vývar hovězí 2 porce 500g

Kód: EM-0000007
115 Kč –5 %
Expres Menu vývar hovězí 2 porce 500g
115 Kč –5 % 109 Kč 97 Kč bez DPH
Skladem (10 Ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

95 % zboží skladem
Velký showroom 200 m²
Vrácení zboží do 30 dnů
Vrácení zboží do 30 dnů

Detailní popis produktu

Expres Menu Vývar hovězí 2 porce 500g

Pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny po dobu 15 hodin, jemně osolený. Tento vývar je ideální jako základní ingredience do polévek, omáček nebo jako podliva pro pečené maso. Bez použití jakýchkoliv dochucovadel udělá vaše jídlo naprosto neodolatelné.

Složení:
Hovězí vývar (voda, hovězí kosti, hovězí maso, mrkev, petržel, cibule, celer, česnek, sůl kamenná, bobkový list, nové koření, pepř celý).

Způsob přípravy:

Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
  4. Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dvouporcové polévky 600g
Dostupnost: Skladem
Bílkoviny: 1,5 g
Energetická hodnota: 10 kcal
Sacharidy: 0,9 g
Sůl: 0,5 g
Cukry: 0,1 g
Druh masa: Hovězí
Hmotnost porce: 500 g
Jídlo s přílohou: Ne
Obsahuje lepek: Ne
Tuk: 0,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: