Expres Menu rozlítaný ptáček s rýží 1 porce 500g
Kód: EM-0000071Detailní popis produktu
Expres Menu Rozlítaný ptáček s rýží 1 porce 500g
Měkké proužky hovězího masa podávané s okurkou, vejcem a uzeným špekem, doplněné lahodnou omáčkou připravenou z vývaru, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled.
Komplet menu:
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Složení:
rýže parboiled (40 %), hovězí maso zadní (24 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), vejce, uzená slanina (vepřové sádlo), rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), pepř.
Způsob přípravy:
- Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W), nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat.
- Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty.
- Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.
Skladování:
Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Minimální trvanlivost do: viz obal.
Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
Doba spotřeby:
2 roky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.