Vážení zákazníci, náš internetový obchod bude od 21. prosince uzavřen, naposledy expedujeme 20. 12., objednávky přijímáme i nadále, ale k expedici dojde až 6. ledna. Přejeme Vám hezké Vánoce.

Expres Menu kuřecí po zahradnicku 2 porce 600g

Kód: EM-0000039
167 Kč –4 %
Expres Menu kuřecí po zahradnicku 2 porce 600g
167 Kč –4 % 159 Kč 142 Kč bez DPH
Skladem (10 Ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

95 % zboží skladem
Velký showroom 200 m²
Vrácení zboží do 30 dnů
Vrácení zboží do 30 dnů

Detailní popis produktu

Expres Menu Kuřecí po zahradnicku 2 porce 600g

Kousky šťavnatého kuřecího masa podávané v delikátní zeleninové směsi z bílých a červených fazolí, mrkve a kukuřice.

Složení:
kuřecí stehenní maso (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), cibule, fazole, mrkev, hrášek, kukuřice, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, chilli.

Způsob přípravy:

Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
  4. Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dvouporcová jídla 600g
Dostupnost: Skladem
Bílkoviny: 8,5 g
Energetická hodnota: 72 kcal
Sacharidy: 6,2 g
Sůl: 1 g
Cukry: 0,7 g
Druh masa: Kuřecí
Hmotnost porce: 600 g
Jídlo s přílohou: Ne
Obsahuje lepek: Ne
Tuk: 1,9 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: