Kempování - vařiče na plynové kartuše!

Kempování nabízí jedinečnou příležitost uniknout z městského shonu a užít si klidnou atmosféru přírody. Ať už jste zkušení kempaři nebo teprve začínáte, jedno je jisté – dobré jídlo pod širým nebem může výrazně zlepšit váš zážitek. Klíčovými pomocníky v této oblasti jsou plynové kartuše a vařiče, které vám umožní snadno a rychle připravit teplé pokrmy kdekoli, kam vás vaše dobrodružství zavedou.

Alpen Camping dvouplotynkový plynový vařič TEXAS

Plynový vařič Alpen Camping Texas je ideální pro milovníky kempování, stanování, rybaření a pobytu v přírodě. S jeho nízkou hmotností 2,66 kg je snadno přenosný a skladný, což ocení turisté, karavanisté i řidiči kamionů. Díky piezoelektrickému zapalování jednoduše zapálíte hořák i za silného větru, takže zapalovače můžete nechat doma. Vařič nabízí dvě plotýnky, což je ideální pro přípravu různých pokrmů současně. Tento vařič je praktický a spolehlivý doplněk pro každé dobrodružství.

Alpen Camping plynový vařič TYROL

Plynový vařič Alpen Camping Tyrol je perfektním řešením pro kempování, stanování, rybaření a další outdoorové aktivity. Díky piezoelektrickému zapalování snadno zapálíte hořák i za silného větru, což znamená, že se obejdete bez zapalovačů. Vařič je lehký (2,8 kg) a kompaktní, což z něj dělá snadno přenosný a skladný doplněk. Součástí balení je praktický plastový kufřík, který usnadňuje přepravu.

Tento vařič se osvědčil v různých situacích: od turistiky, kempování, využití v karavanech a kamionech, až po zahrady. Je to praktický doplněk kamkoliv, kde potřebujete spolehlivý zdroj k vaření.

Alpen Camping plynová kartuše do plynových vařičů 400 ml

Plynová kartuše Alpen Camping je ideální volbou nejen pro nadšence do turistiky, ale i pro zahrádkáře a řidiče kamionů. Tato kartuše je naplněna vysoce účinným izobutanovým plynem a pyšní se vynikající bezpečností díky ventilům nejvyšší kvality a nádobám z prvotřídní ocelové slitiny.

Díky bezpečnostnímu certifikátu DEKRA si můžete být jisti, že produkty Alpen Camping splňují všechny potřebné normy a náležitosti. Bezpečnost je zde na prvním místě, což potvrzuje i kvalita výroby. Plynové kartuše Alpen Camping jsou spolehlivým zdrojem energie pro vaše outdoorová dobrodružství, zahradní aktivity nebo při cestách kamionem.

S klidným svědomím doporučujeme plynové kartuše Alpen Camping jako nejlepší volbu pro všechny, kteří hledají spolehlivý a bezpečný produkt.

Chutná jídla na cesty co vydrží!

V naší nabídce máme široký sortiment jídel na cesty s dlouhou dobou trvanlivosti až 10 let. Tato jídla jsou ideální pro turisty, kempaře, cestovatele, ale i pro nouzové zásoby v domácnosti. Sortiment zahrnuje polévky, hlavní jídla a další pokrmy, které jsou chutné, výživné a snadno připravitelné.

Produkty od nás jsou navrženy tak, aby vám poskytly kvalitní stravu kdekoliv a kdykoliv ji potřebujete. Díky moderním metodám konzervace si jídla uchovávají svou chuť a výživové hodnoty po dlouhou dobu. Stačí je pouze ohřát a můžete si vychutnat skvělý pokrm i v těch nejodlehlejších koutech světa.

Vyzkoušejte produkty a užijte si bezstarostné cestování s vědomím, že máte vždy po ruce kvalitní a chutné jídlo.